Feature Request: Cycle multiple profiles

Anything about GOverlay and the devices supported

Feature Request: Cycle multiple profiles

Postby mcnin » Wed Jun 03, 2015 9:00 pm

It would bee really cool if there was a way to have GOverlay cycle through different profiles at a specified interval.

For example, let's say I create & save 2 Profiles. I could right click the GOverlay Icon in my System Tray & manually select either profile to load. It would be cool if there was the option to cycle through the profiles automatically at a set interval.
mcnin
 
Posts: 6
Joined: Wed May 13, 2015 7:40 pm

Re: Feature Request: Cycle multiple profiles

Postby minging » Thu Jun 04, 2015 3:44 pm

Yeah i would like that too...
minging
 
Posts: 4
Joined: Sun May 10, 2015 12:11 am

Re: Feature Request: Cycle multiple profiles

Postby rodnheli » Wed Aug 07, 2019 2:14 pm

Hi!
First i've to say that GOverlay is a great product to play with!

I'm using the device in my modified Jonsbo G3 HTPC case.
IMG_2037.jpg


Unfortunately i can't read all the information from my couch ;)
It would be great to have more profiles with bigger symbols for each category and Goverlay could switch a profile one by one after a few seconds (with a nice transition
animation :D )


That would be very cool!!

Helmut
rodnheli
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 06, 2019 8:49 pm

Re: Feature Request: Cycle multiple profiles

Postby TheLaGmAn » Wed Aug 07, 2019 4:40 pm

Nice mod, looking very good!

GOverlay doesnt have an option to cycle profiles but you can achieve that with a windows task or a .bat file

you have the command

GOverlay.exe -activateprofile2.8 "template - blue (LCD2)" or GOverlay.exe -activateprofile3.5 "template - blue (LCD2)"
to activate a profile

you could create a bat file like

goverlay_cycle.bat
Code: Select all
:start
GOverlay.exe -activateprofile2.8 "template1"
timeout 5
GOverlay.exe -activateprofile2.8 "template2"
timeout 5
GOverlay.exe -activateprofile2.8 "template3"
timeout 5
goto start



about transitions, sadly not possible due to no way to add effects to it
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 541
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm

Re: Feature Request: Cycle multiple profiles

Postby rodnheli » Wed Aug 07, 2019 6:56 pm

Thank you very much for your fast reply and batch file :D

Tried it out with some profiles and i think this will work... have to find out to start minimized and hidden...
https://www.raymond.cc/blog/hidden-start-runs-batch-files-silently-without-flickering-console/

...probably other user also have demand for cycle multiple profiles in goverlay app itself and we will see this function someday in the feature :-)
rodnheli
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 06, 2019 8:49 pm

Re: Feature Request: Cycle multiple profiles

Postby TheLaGmAn » Wed Aug 07, 2019 9:16 pm

yea, no need to do anything too fancy.
you dont need multiple command promts, just one, will keep running over and over due to the goto, so no flickering.
you could have it minimized or just start hidden
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 541
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm


Return to About GOverlay



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron