New 3.5 LCD - HWINFO Not Showing Sensors

Questions regarding plugin development and publish plugins

New 3.5 LCD - HWINFO Not Showing Sensors

Postby JPVann » Thu Jan 17, 2019 3:50 pm

I have the most recent updated GOverlay and HWINFo. HWINFO is enabled and open, shows as a line item in GOverlay but no sensor data.

Any help appreciated! Thanks!
JPVann
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 16, 2019 10:54 pm

Re: New 3.5 LCD - HWINFO Not Showing Sensors

Postby TheLaGmAn » Thu Jan 17, 2019 5:55 pm

Can you send me the log of goverlay to support@goverlay.com ?
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 530
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm

Re: New 3.5 LCD - HWINFO Not Showing Sensors

Postby BerMM » Wed Jul 03, 2019 7:13 pm

I ran into this as well. Configuration Wizard doesn't show HWiNFO64 sensors, nor could I figure out how to enter my location for weather. No matter what I put in I got a blank popup. Configuration Wizard can see other sensors, but not HWiNFO64. Enabling from Plugins tab does not add it to the Configuration Wizard. HWiNFO doesn't show on Sensors tab, but it does on Charts. HWiNFO also shows as an option when I click an element on LCDSysInfo 3.5 -> Profiles. That is also how I was able to successfully enter my weather location.
BerMM
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 26, 2019 7:14 am


Return to Plugins Releases and Development



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron