GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

About GOverlay BETA's

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby dalupus » Fri Feb 14, 2020 12:40 am

I can't really post everything seen as it flattens out the the tree structure.

But from what I can tell it shows everything except the things under the first item of picture attached.

Which is listed as the B450I GAMING PLUS ...

GOverlay seems to be just taking that top tree item and concatenating it with the leaf text.
Attachments
GOverlay v1.6.9.3 2020-02-13 19.39.27.png
Libre Hardware Monitor 2020-02-13 18.06.14.png
Libre Hardware Monitor 2020-02-13 18.06.14.png (22.9 KiB) Viewed 196 times
dalupus
 
Posts: 11
Joined: Thu Feb 13, 2020 10:45 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby TheLaGmAn » Fri Feb 14, 2020 3:48 pm

would need to see the sensors, one of those could be the FAN one, isnt the fan under "amd ryzen 7" in LHM? if so, it should appear in the goverlay list like "amd ryzen 7: FAN" or something like that, so scroll a bit to the right to see if it shows up or try to write "fan" on the quick sensor search to see if it appears
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 577
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby JPYZFR1 » Fri Feb 14, 2020 6:31 pm

Thanks
JPYZFR1
 
Posts: 83
Joined: Sun Mar 30, 2014 8:17 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby dalupus » Sat Feb 15, 2020 2:32 pm

The fans do not show up in librehardwaremonitor dll.

The fans are under the motherboard in the standalone version of the program. Nothing under the motherboard is listed at all for some reason in goverlay.

Attaching a pic of LHM to show what shows under the motherboard vs the cpu. As you can see the fan info is under the motherboard and none of the motherboard sensors show up.
Attachments
Libre Hardware Monitor 2020-02-15 09.32.21.png
dalupus
 
Posts: 11
Joined: Thu Feb 13, 2020 10:45 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby TheLaGmAn » Sat Feb 15, 2020 3:44 pm

okay, i been takin a look and seems like the library does not report FAN speeds, idk if its by design or a bug (most likely i guess), i have reported this to the lhm developers
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 577
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby dalupus » Sun Feb 16, 2020 3:36 am

It is more than the fans, it seems everything under the motherboard is missing (I just only have the fan expanded, there is also a node for voltages and temps related to the MB that are not there either). I just only have the fans expanded. Thanks for looking into it.
dalupus
 
Posts: 11
Joined: Thu Feb 13, 2020 10:45 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby dalupus » Sun Feb 16, 2020 3:43 am

There seems to be a bug in the new feature allowing you to select how often pings happen for the latency check sensor. Attaching an image of the error.

Once you save it to the invalid setting you can't set it back via the UI. I had to go change it in the registry to get the application working again.
Attachments
Continue_ 2020-02-15 22.41.53.png
dalupus
 
Posts: 11
Joined: Thu Feb 13, 2020 10:45 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby lucassiglo21 » Sun Feb 16, 2020 12:56 pm

thanks
lucassiglo21
 
Posts: 5
Joined: Mon Nov 05, 2018 12:28 am

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby TheLaGmAn » Sun Feb 16, 2020 3:50 pm

dalupus wrote:There seems to be a bug in the new feature allowing you to select how often pings happen for the latency check sensor. Attaching an image of the error.

Once you save it to the invalid setting you can't set it back via the UI. I had to go change it in the registry to get the application working again.


thanks, try now, i have updated the code on this post, download again for 1.6.9.4
TheLaGmAn
Site Admin
 
Posts: 577
Joined: Wed Feb 26, 2014 8:32 pm

Re: GOverlay BETA 1.6.9.3 - Major internal changes

Postby dalupus » Sun Feb 16, 2020 5:42 pm

Thanks that seems to have fixed the issue with the latency.

Before updating, I tried to do an export of the current profile I am using. It looks like it gets through and exports correctly but then the program locks up after it finishes forcing me to kill it and restart.
dalupus
 
Posts: 11
Joined: Thu Feb 13, 2020 10:45 pm

PreviousNext

Return to BETA Versions



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron